Coaching

Je kunt soms vast komen te zitten in één of meer gebieden in je leven. Dat kan veel frustratie opleveren. Je hoofd zegt het één en je gevoel zegt het ander. En ondertussen gebeurt er niks en blijft alles hetzelfde. Maar het gevoel blijft doorzeuren en kan zelfs lichamelijke klachten geven! Je weet: er moet iets veranderen, maar hoe doe ik dat? Je hoofd gaat zich meteen weer bemoeien met je gevoel. En zo blijf je in innerlijk conflict met jezelf.

Het wordt tijd dat je de dingen weer helder gaat zien en voelen! Daarbij is het heel belangrijk goed in je lichaam aanwezig te zijn. Dat kan best lastig zijn, vooral als je voornamelijk ‘in je hoofd’ zit.

Ik kan je helpen om het weer te laten stromen in je leven, zodat je gaat doen waar jij blij van wordt!

De middelen die ik kan inzetten om jou weer terug in je kracht te laten komen:

Massage: Ik gebruik massage als doel om te voelen. Voor jou: om je lichaam en alle sensaties daarin te leren voelen. Voor mij: om te voelen wat ik bij jou voel. Dat werkt als een spiegel en kun je weer gebruiken op je ontdekkingsreis.

Familieopstellingen: Familie opstellen is maar één aspect van het opstellen. Je kunt nl. alles opstellen wat je maar wilt, ook lichamelijke klachten bijvoorbeeld. Met opstellingen kunnen we dieper intunen op verborgen dynamieken. Dat wat onbewust in jouw systeem aanwezig is, maar wel invloed op je uitoefent. We leggen daarmee bloot wat gezien wil worden. We horen wat gehoord wil worden. En dat geeft enorm veel inzicht en bevrijding!

Devinus Methode: Ook ben ik opgeleid voor coach volgens de Devinus methode. Deze methode neemt ons mee aan de hand van het boek “Hou ermee op, bevrijd je denkgeest!” naar allerlei thema’s in ons leven waar nog onverwerkte pijn zit. Deze (onbewuste) pijn maakt dat we vast blijven zitten in patronen en emoties. Door onderzoek te doen in onszelf komen we erachter op welke gebieden we nog heling nodig hebben om daarna vrij te zijn van onbewuste reacties. Die pijn gaan we helen door bewust te worden van hoe (denk)patronen in stand worden gehouden, door opdrachten te maken, door positieve affirmaties en meditaties. Hierdoor kom je weer terug bij jouw authentieke zelf en ben je niet meer afhankelijk van wat de buitenwereld jou aanbiedt. Je komt stevig in het zadel te zitten en je leert vertrouwen op jouw eigen unieke stem!

Lees hier meer over de Devinus methode.

Aan het einde van deze reis naar jezelf voel je je lichter, gelukkiger en krachtiger om het leven te leven dat jij wilt!

Als je er klaar voor bent om deze reis met mij te maken, kun je nu een afspraak maken voor een eerste gesprek.


Klik hier voor een afspraak of meer informatie.