Over mij

Mijn naam is Eveline Korpershoek en ben met zeer veel plezier werkzaam in mijn massagepraktijk.
Eerder al in Almere, maar sinds begin 2020 verhuisd naar de mooie omgeving van Nijmegen. Nu ben ik in Malden begonnen met mijn massagepraktijk.

Ik ben begonnen op mijn 18e aan de schoonheidsspecialistenopleiding in Amsterdam. Dat was een allround opleiding met veel verschillende vakken. Ik heb daar leren masseren volgens de klassieke massage. Mijn massages hebben zich in de loop van de tijd verder ontwikkeld door nieuwe technieken te leren. Toch zijn de technieken niet waardoor ik mij laat leiden. Mijn massages kenmerken zich door een stevige grip in combinatie met een intuïtief voelen wat iemand nodig heeft. Stevig wisselt af met zacht, maar altijd met het doel om te ontspannen, verzachten.

Na mijn opleiding liep mijn pad nog langs een studie Frans aan de Lerarenopleiding die ik heb afgerond in 1995 en een werkplek bij de KLM als stewardess gedurende 10 jaar.

Vanaf 2012 kwam ik in een bewustwordingsproces terecht waarin ik mij door de jaren heen heb ontwikkeld in bewustzijn. Er zijn vele lagen afgepeld en dat is een ongoing process. Een opleiding in systeemopstellingen heeft daar enorm aan bijgedragen, evenals een opleiding in De Taal van het lichaam bij De Eerste Verdieping opleidingen in Delft.

In mijn werk als schoonheidsspecialiste/pedicure/masseuse bij een mooie sauna heb ik veel geleerd. Daar ontstond uiteindelijk ook mijn passie voor het masseren en hoe je het als uitgangspunt kunt nemen voor lichaamsbewustwording en heling. De pijn die mensen ervaren in hun spieren wordt verschillend ervaren en tegemoet getreden. Dat heeft mij in een proces gezet waar ik iets mee wilde. Pijn is een goede indicator hoe wij het leven ervaren. Aanvaarden wij pijn als iets dat erbij hoort of gaan we het liever uit de weg? En wat gebeurt er als we het weg duwen? En wat als we er doorheen gaan?

Deze vragen hebben geleid tot de diepe wens om anderen dichter bij zichzelf terug te brengen en zo de levensstroom weer op gang te brengen. Een proces waar ik mij ook mee bezig heb gehouden de afgelopen jaren en nog steeds doe. Je komt daarbij tot een steeds dieper niveau en dat werkt enorm transformerend.

Ik nodig je van harte uit om te voelen of ik jou van dienst kan zijn. En wie weet tot snel ziens.

Hartelijke groet,

Eveline