Over mij

Mijn naam is Eveline Korpershoek en ben met zeer veel plezier en passie begonnen met mijn massage- en coachingspraktijk.
Ik ben 48 jaar en heb met mijn levenservaring en opleidingen zoveel inzichten en kennis verworven dat ik dit graag wil inzetten om anderen te helpen.

Ik ben begonnen op mijn 18e aan de schoonheidsspecialistenopleiding in Amsterdam. Dat was een allround opleiding met veel verschillende vakken. Ik heb daar leren masseren volgens de klassieke massage. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij een fantastische vrouw die in hartje Amsterdam een vooraanstaande schoonheidssalon had. Ik heb haar in mijn jonge jaren als belangrijk persoon ervaren, zij was als een mentor. Samen met haar man gaf zij mij volledig vertrouwen (ik mocht haar schoonheidssalon overnemen in de vakanties wanneer zij weg waren) en heb er veel geleerd.

Ik heb daarna nog Frans gestudeerd aan de lerarenopleiding in Amsterdam en heb in die periode van 5 jaar als schoonheidsspecialiste gewerkt bij die schoonheidssalon. Na de studie wilde ik graag wat anders en heb gesolliciteerd als stewardess bij de KLM. Ik werd er aangenomen en heb uiteindelijk 10 jaar met veel plezier gevlogen voor deze mooie luchtvaartmaatschappij. Ik heb er fantastische ervaringen opgedaan en ben zeer dankbaar voor deze periode in mijn leven.

Vanaf 2012 kwam ik in een bewustwordingsproces waarin ik mij door de jaren heen beter heb leren kennen. Er zijn al vele lagen afgepeld en dat is een ongoing process. Een opleiding in systeemopstellingen heeft daar enorm aan bijgedragen, evenals vele meditaties, visualisaties, healings en mijn contacten met mensen die op hetzelfde pad lopen. Mensen die een stukje met je mee lopen en soms weer een andere afslag nemen.

In mijn werk als schoonheidsspecialiste/pedicure/masseuse bij een mooie sauna, waar ik nu bijna 8 jaar werk, heb ik veel geleerd. Daar ontstond uiteindelijk ook mijn passie voor het masseren en hoe je het als uitgangspunt kunt nemen voor lichaamsbewustwording en heling. De pijn die mensen ervaren in hun spieren wordt verschillend ervaren en tegemoet getreden. Dat heeft mij in een proces gezet waar ik iets mee wilde. Pijn is een goede indicator hoe wij het leven ervaren. Aanvaarden wij pijn als iets dat erbij hoort of gaan we het liever uit de weg? En wat gebeurt er als we het weg duwen? En wat als we er doorheen gaan?

Deze vragen hebben geleid tot de diepe wens om anderen dichter bij zichzelf terug te brengen en zo de levensstroom weer op gang te brengen. Een proces waar ik mij ook mee bezig heb gehouden de afgelopen jaren en nog steeds doe. Je komt daarbij tot een steeds dieper niveau en dat werkt enorm transformerend.

Ik nodig je van harte uit om op mijn website te zien hoe ik jou van dienst kan zijn! En wie weet tot snel ziens.

Warme groet,